Chladírenské a mrazírenské montované haly

Chladírenské montované haly jsou budovy určené k dlouhodobému uskladnění potravin - zejména ovoce a zeleniny - přičemž se co nejvíce zachovává jejich čerstvost a výživová hodnota. Jsou vyrobeny z oceli a pokryté průhlednou izolovanou stěnou. Jedná se o rámový typ konstrukce, u které nejsou nutné podpěrné sloupy. Rámy konstrukce tvoří úseky rozmístěné od sebe v pravidelných intervalech. Úseky se dají kdykoliv rozšířit.

Tento typ hal disponuje celou řadou výhod. Díky řešení konstrukce je samotná montáž haly provedena rychle. Přítomnost tepelné izolace šetří náklady provozovatelů na regulaci teploty. Materiál je vysoce hygienický a zamezuje tvorbě plísní, snadno se udržuje v čistotě. Nejdůležitější částí je chladící box udržující teplotu vhodnou k uchovávání ovoce a zeleniny, pohybující se neustále kolem 2˚C.

Mrazírenské montované haly jsou určeny k uchovávání masa. Udržovací teplota boxů je nutně nižší než 0˚C. Splňují přísná hygienická kritéria pro uchovávání potravin.

Kontaktní formulář

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.